همشهری آنلاین: کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تاکید کرد: از مصرف نمک پتاسیم یا مواد غذایی کم نمک (کم سدیم) بدون تایید پزشک خودداری کنید.

نمک پتاسیم

نسرین علیزاده در گفت وگو با ایسنا، افزود: برای حفظ طعم شوری در برخی از محصولات غذایی از مقادیر زیادی پتاسیم استفاده می‌شود که مصرف آنها موجب افزایش بیش از حد پتاسیم خون می‌شود.

وی ادامه داد: در صورت مصرف نمک پتاسیم ممکن است لازم باشد با انجام آزمایش خون سطح پتاسیم خون را زیر نظر پزشک به طور مرتب کنترل کرد.

علیزاده اظهار داشت: ضرورت استفاده از نمک پتاسیم فقط برای درمان و جلوگیری از کاهش سطح پتاسیم در افرادی است که بر اثر مصرف داروهای مدر یا برخی داروهای دیگر و یا برخی بیماری‌های خاص ممکن است دچار افت پتاسیم خون شده باشند.

وی با بیان این که فرآوری مواد غذایی سبب کاهش میزان پتاسیم می‌شود، گفت: حبوباتی مانند لوبیا و نخود، مغز دانه‌ها مانند گردو، فندق، پسته و بادام، سبزیجاتی مانند اسفناج، هویج و جعفری و میوه‌هایی مانند موز و خرما دارای منابع پتاسیم هستند.

 

کد خبر 223070
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز